Min dag

Ganska skönt att ha sportlov ändå.Idag var jag ute med hundarna och för en gångs skull tog jag med mig kameran. Brukar tycka att det blir så krångligt med hundar som drar åt varsitt håll när man ska fota. Men idag gick det riktigt bra. Kanske inte blev så jättebra bilder, men det var roligt ändå. 

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tittat på råttor på Blocket, åh va jag vill ha! Synd att mamma inte tycker om deras svansar, haha. Jaja, jag får väll tjata vidare...
 
Här är lite bilder från idag: 

Late night toughts

Nu är det precis två veckor tills jag fyller år. Så galet pepp på att få massa presenter. Hoppas bara att min omgivning förstår det med och ger mig lite extra uppmärksamhet. Jag har alltid önskat mig att mina vänner ska ge mig typ tårta i skolan eller så, ni vet, som alla populära ungar får. Haha, jag vet att jag är patetisk, men så är det. Har alltid velat att mina vänner skall fixa iordning något, men nej. Hoppas på annat i år, hinthint. ;) 
 
Jag har det största uppmärksamhetsbehovet i världen. Det är sant. Blir jätteledsen när jag inte får tillräckligt med uppmärksamhet från nära och kära, eller oftast. Haha, ibland har man ju vaknat på helt fel sida och blir bara arg så fort någon tittar på en, hihi. 
 
 

Smoothies!

Smoothies är förresten jättegott, och nyttigt. Mitt vanligaste smoothiesrecept är: 
  • ½ banan
  • lite lagom med bär, jag har oftast blåbär och hallon
  • vaniljyoghurt
  • apelsinjuice
Man lägger bara i banan i ett lagom stort glas. Sen fyller man på med bär och häller på lite apelsinjuice. Sist häller man i yoghurten, tillräckligt mycke för att det inte ska bli för mycket bär men lagom lite för att det inte ska svämma över, haha. Sen använder jag en stavmixer och mixar direkt i glaset. Enkelt, gott och minimalt med disk. Självklart går alla ingredienser att byta ut, men godast är det med frysta bär/frukter då smoothien blir kall!
 
 
 

Argiblargi

Gårdagen var suverän, natten likaså. Tror att jag och PyE låg i sängen och pratade i minst fyra timmar innan vi slocknade helt, hihi. Åh, som jag saknat dig PyE <3 
 
Idag har varit en ganska bra dag det med, har blivit lite xbox, lite smörgåstårta, liten bit hundpromenad och en liten stund badminton. Vi, d.v.s. jag och pappa, åkte in till stan för att fira Monica, som vanligt var det jättetrevligt. 
 
Annars har jag inte gjort något, eller jo, jag satte ett gammalt t-shirttryck på min väska. Hihi, blev så emo men åh så fint :'3
 
Nu skall jag sova, så godnatt, är cpbajstrött och saknar Ralf minst lika mycket som jag är trött. Men nu är det mindre än en vecka kvar, och bara tre dagar tills vi firar årsdag. Hihi :D 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Telezoooooom

Har varit ute och lekt med mitt teleobjektiv för typ tredje gången, åh va jag tycker om det! Färgerna är asmysiga, inte lika bra skärpa som mitt fasta 1,8 men det kan man ju inte förvänta sig heller. Sista bilden är helt oredigerad, hihi. 
 
 
Nu sitter jag i soffan med mysiga människor. Hihi, vi har ätit hemmagjord pizza, jag gjorde en med valnötter, honung, skinka och fetaost. Godare än jag trodde faktiskt. Nej men så att eh... 
 

Filmer jag vill se

Röjar Ralf 

Mest för att det liksom är Ralf, haha! Ala, iallafall de flesta, som har sett den tycker att den är superbra. Och trailer försämrar ju inte förväntingarna direkt. Haha, hoppas att jag och Ralf kan se den när han kommer hem igen :)

Trailer: 
 
 
 
Hypnotisören 

Svensk kriminalare antar jag. Tycker det är coolt att Sverige gör något läskigt, den verkar läskig iallafall. Min mamma såg den igår och tyckte den var läbbig så det ser jag fram emot. 

Trailer: 
 
 
EGO. 
 
Vet inte om det verkar vara så bra, men är sugen på att se den ändå eftersom att den är så omtalad. 

Trailer:
 

Myshelg = Glad tjej

Sitter framför tv med chips och läsk. Lyssnar på Familjen Holstein-Gottarp och skriver här. Har varit en supermysig dag idag, åkte in till stan runt ett för att köpa present till min klasskompis som hade kalas idag. Kalaset var jättetrevligt, mycket skratt och god mat, precis som det ska va. Det gör jag gärna om! 
 
Annars har det inte hänt så mycket idag. Imorgon kommer några fantastiska människor hem till mig så ska vi mysa framför film och xbox med godis och hemmagjord pizza. Ska försöka komma ihåg att ladda kamerabatteriet och tömma minneskortet så att jag kan fota lite. Åh så mysigt, det ser jag verkligen fram emot! 
 
Har varit årets hittils bästa helg, helt ärligt. Så mysigt, och allt det utan Ralf, skönt att man äntligen vågar göra saker själv. Förstå mig rätt, jag älskar Ralf och vill alltid va med honom. Det gör att jag blir lite... Handelsförlamad/asocial när han är iväg och jobbar. Men nu, nu har jag tagit tag i min egen fritid och hittat på saker. Så stolt! Hihi. 
 
Langar lite roliga bilder bara för att jag inte har några egna bilder att dela med mig:
 
 
 
 

Jag saknar dig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Idag är en sån dag när man saknar Ralf så mycket att man bara vill sova bort hela dagen. Det är helt sjukt jobbigt att sakna den man älskar allra mest, vet ni det? Även om man vet att han saknar en minst lika mycket så är det jättejobbigt. Snart har han varit borta i en vecka, vilket betyder att det bara är en vecka kvar. Can't wait. 
 
Vecka 9: Sportlov (och ett år med Ralf)
Vecka 10: Ralf kommer hem
Vecka 11: Jag fyller år
Vecka 13: Påsklov
Vecka 16: Tyskland 
Ser helt okej ut ändå :3 
 
 

Den som väntar på något gott...

 
Jag är så galet tatueringssugen. Lårtatueringar är det vackraste som finns, typ. Ugglan uppe i högra hörnet är gudomlig. Så söt. Jag vill tatuera en sugarskull också. Och Claptrap. Och infinity, fast istället för faith ska det stå music. :3 Peppa vänta i två år :))))

 
 
 
 

Pisshund

Jävla Aszar har pissat i mitt rum. Trodde han hade slutat med det, han är ju ändå typ ett år. Eller två. Vet inte, haha. För gammal för att pissa inne iallafall. Åh, jag blir så irriterad. Han kan ju lika gärna pissa vart som helst, men nej, just mitt rum. Argh. 
 
En annan sak jag är lite irriterad på är Crazy-Factory. Dom säljer piercingar och töjningar på internet, Ralf beställde där (åt mig) för två-tre veckor sedan. Men det har inte kommit några saker ännu, har för mig att de har sagt att det tar ca 10 dagar. Hm. Så Ralf skickade ett mail och får svaret att paketet ligger i Stockholm och att Ralf själv ska ta kontakt med posten. Haha, va? Vad hände med service? Vad hände med att det är företaget som skall leverera varorna, inte köparen? Usch va irriterad jag blir. Jag som verkligen behöver en ny töjning :( 
 
Såhär känner jag för sånt: 

 
Får lite ångest över mitt hår. Ofrivillig dipdye med tredelade toppar var kanske inte vad jag hade tänkt mig när jag köpte min rosa hårfärg. Mitt hår är superslitet, speciellt den högra sidan av håret som har varit med om x antal blonderingar. På högra sidan hade jag först röda slingor, sen helrött, sen hela håret svart, sen hade jag hela håret rött, sen svart igen, sen blonderade jag upp halva håret och färgade blått, sen rosa, sen lila-isch. Keep in mind att man, iaf jag, bleker håret två gånger varje gång man vill få ur det svarta. MEN FINT ÄR DET, nyfärgat iallafall. I sommar blir det helbrunt/svart, vet inte riktigt. Brunt är lockande, inte haft naturligt på fyra år. 

Såhär ser det ut jst nu :DD))))) :c 
 
 
Nu skall jag torka Aszarkiss sen måste jag sova. GODNATT MINA TRE KÄRA LÄSARE SOM KOLLAR BLOGGEN VARJE DAG (Jag är själv än av dom, godnatt till mig)

Jag hatar rött ljus. Punkt.

Jag är så trött, helt sjukt. Dåligt med sömn resulterar i smärta, överallt. Helt oförklarlig smärta i leder, huvud, just nu ögat och ja, lite här och var. Känner inte för att göra någonting, speciellt inte redigera bilder. Inte de med rött ljus i alla fall. Jag hatar att redigera röda bilder. Och jag hatar det röda ljuset Fenix använder sig av på varenda spelning. DET BLIR INGA BRA FOTON MED RÖTT LJUS, i alla fall inte med min lilla kamera och inbyggda blixt… Och att redigera dem sen är en mardröm. Det är bara rött. Överallt. :< Men det blir nog bra, till slut…

 

 
Man känner sig helt lost när man tittar på bilden, men det tycker jag bara är coolt, hihi. 
 

Åh, va jag längtar tills jag fyller år, bara typ tre veckor kvar nu! Jag blir ju hela 16 år. Hoppas på en födelsedagsmiddag på Etage den 15 mars, inte bara för att Etage är sjukt nice, det är spelning där då med. Rauk och Rebels, kan bli riktigt kul faktiskt. Ska kolla med dem om det är lugnt att jag fotar, känner mig så jobbig när man inte kollar i förväg utan bara studsar upp där med blixt och allt… Men det går nog säkert bra, om inte annat så är det bra musik och trevlig underhållning ;)  

 

Nu ska jag fortsätta söka sommarjobb. Det är en utav de drygaste sakerna som finns att göra på den här planeten, ingen vill ha någon som är under 18 och som dessutom inte har någon vidare erfarenhet. Suck. Wish me luck (y)


Nalle Puh :3

Nu sitter jag i skolan, har lite smått ångest då jag precis lämnat in historia/svenska/samhällsuppsatsen D: Det är sjukt svårt att skriva uppsatser med max 5000 tecken och ett så fritt ämne som rasism. Haha, hoppas på ett C i något av ämnena i alla fall. c: 
 
Vår engelskalärare är sjuk idag, så har lunch/håla från 10.50 till 14.15 vilket betyder lunch med finaste Ralf. 
 
JAG MÅSTE GÖRA VAAAL, om jag ska gå beteende eller media, fast det valet är ganska klart. Det blir beteende, tror jag, men en Mac lockar ju... Hm. Det svåraste är det individuella valet, ska man läsa röj- och motorsåg eller kommunikation? Eller foto? GAAAAH
 
 
Glad tjej langar söt bild från nyaste Nalle Puh-filmen <3

Söndagskvällens +/-

+ Sitter framför Så ska det låta och myser med Ralf. Har precis ätit asgod älggryta med ett glas varm oboy till efterrätt.
 
+ Min svenska/historia/samhällsuppsats är nästintill färdig, matten hade man behövt jobba lite mer med men det finns det tid för imorgon. 
 
+ Ralf har lovat en ryggmassage, hihi, lycklig tjej. 
 
+ Idag har jag och Ralf skrattat en hel del, så skönt att ha bra dagar. 
 
- Ralf börjar jobba på tisdag :(
 
- Det är måndag imorn, helst hade jag faktiskt velat ha fredag/lördag varje dag.
 
 
 
För övrigt är jag sjukt pepp på diverse kommande spelningar. Vill fotaaaa, vill fota allt och alla, överallt och hela tiden. (Hör av er om ni vill bli fotade :3) Så sjukt kul när man väl kommer igång, dock är man så blyg och försiktig i början när det är folk som tittar på en :( 
 
Random bild på Ralf, typ. Oredigerad osv men jag orkar inte. :33333

Spelning och brödbak

I fredags så var jag på Livekarusellen, en musiktävling där lokala band spelar sedan röstar jury och publik. Banden är uppdelade i två poler och varje pol får spela minst fyra gånger tror jag. De som får bäst resultat från röstningen går vidare till distriktsfinalen på Puma (det brukar vara på Puma iallafalllll) och de som vinner där får åka till fastlandet och tävla, priset där är skivkontrakt tror jag. Haha...  
 
Lite bilder från spelningen
 
Älskar att fota med blixt och lång slutartid. Lyckas man så blir bilderna så sjukt feta! 
 
 
Igår så hade jag och Ralf vårat alla hjärtans dags mys. Överraskningen från i torsdags var världens finaste bukett rosor, två röda och två blå. Vi bakade bröd igår, jag är sämst på att baka bröd men Ralf hittade ett jätteenkelt och supergott recept. Såhär såg dom ut :3
 
 
Till middag gjorde vi laxburgare med skagenröra. Jag dekorerade dem så fint :'3 Det är jättegott och enkelt, iaf när man är tre stycken som hjälps åt. :D

Alla hjärtans dag

Ja, idag är det alla hjärtansdag. Kulkul. Min pojkvän har sagt hela veckan att han ska repa idag, men han verkar ha något fuffens för sig. Fast jag vet inte, brukar förhasta mig och tro att något roligt kommer hända fast det inte gör det.
 
Bild: Alla hjärtans dag present (asså, ska man särkriva allting eller ska man skriva ihop hälften eller va fannn) från mamma till mig och Ralf. Köpte en likadan till Ralf från bara mig, så såg jag den här när jag kom hem. Hihi, "Great minds think alike."  
 
Jag tycker att det är jättekul att leka med mina Macroringar. Håhå, ni (inte för att någon läser) får förresten stå ut med att den inte är beskärd och redigerad. 
 
 Peace 
 

Blogg....

Hej. 
 
Just nu sitter jag och kämpar med bloggdesignen. Att det aldrig kan bli bra... Har dessutom en äcklig huvudvärk och det rinner från hela ansiktet. Hur ska man ta sig igenom det här? Får sätta mig en stund vid photoshop, om datorn orkar med det, sen ska jag sova.
 
Hejdo. 
 
":)))"